Здравата и добре изглеждаща кожа е първата стъпка към доброто самочувствие. Когато една жена знае, че кожата й е мека, гладка и сияйна, а разширените пори не са проблем, то тя се чувства уверена в себе си. Така без да се притеснява, може да се концентрира върху това какво послание би искала да предаде на света.

Да се постигне мека и сияйна кожа не е толкова трудно, колкото може би си представяте. Светът се движи от иновации. Все повече от изследванията, посветени на грижата за красотата на кожата доказват, че бърз и дълготраен ефект може да се постигне и в уюта на дома. Едно от доказателствата е все по-широката употреба на така наречените Cream Boosters или уреди за втриване на крем.

Как действат?

На първо място уредите за втриване на крем помагат за максимална абсорбация на активните подхранващи съставки на продуктите за лице. Те достигат в дълбочина и максимизират ефекта от употребата на продукта, като в същото време се използва много по-малко количество от крема.

На пазара се предлагат различни модели, но едни от най-рентабилните в отношението цена-качество са на марката TOUCH Beauty и вече могат да бъдат намерени и в България.

Уредите за втриване на крем са със звуково-вибрационна масажираща технология и действат чрез положителни и отрицателни йони. Положителните йони помагат за отпушването на порите и премахването на замърсяванията. Използва се звукова вибрация. Отрицателните йони от своя страна спомагат за по-доброто усвояване на крема в дермата. На сайта на SHIMANI Bulgaria може да откриете уред за втриване на крем, който работи точно с тези два режима и може да бъде използван и само за масаж.

Ползите от ежедневното масажиране на кожата на лицето са многобройни – стимулира се кръвообращението, кожата става по-сияйна, стимулира се и производството на колаген, а той от своя страна поддържа кожата млада.

По – високият клас уреди за втриване на крем поддържат и функции за студено и топло масажиране. Студеният масаж е при 6 градуса и основно спомага за свиване на порите и стягане на кожата. Топлото масажиране от своя страна се използва, за да се стимулира кръвообращението и да се забави стареенето на кожата. Предимството на този тип уреди е, че са лесни за съхранение и едновременно с това спестяват много от средствата за козметични процедури. Винаги може да си направите масаж на лицето в комфорта на собствения си дом, без да се налага да чакате свободен час при козметик.

Може да си помислите, че професионалните салони разполагат с много скъпи уреди и предлагат светлинна терапия за лице, която не можете да направите сами и за която трябва специално обучение, но това не е съвсем вярно. На пазара се предлагат уреди за втриване на крем със светлинна терапия, които стимулират регенерацията на колаген в кожата и спомагат тя да има младежки и сияен вид. Светлинната терапия не само че прави кожата по-стегната, но и атакува и унищожава болестотворни микроорганизми и бактерии. Ето защо тя е полезна при кожни възпаления и ускорява заздравителните процеси в тъканите.

Уредите за втриване на крем спомагат и да се премахне натрупания стрес от кожата и да стане тя по-еластична и сияйна. Тези приспособления дори спомагат за отстраняване на тъмните кръгове под очите и възвръщат естествения блясък на кожата. След като използвате такъв уред, може да запазите сиянието на кожата си цели 28 дни.

В бъдеще тази и подобни технологии стъпка по-стъпка ще заемат мястото на скъпите козметични салони, а грижата за кожата ще става все по-лесна, достъпна и ефективна. Ето защо уредите за втриване на крем, както и уредите за почистване на лице са хит на пазара на продукти за грижа за кожата, лесни са за транспорт и не заемат място в ръчния багаж. Може да летите до другия край на света, без да се затруднявате и да мислите как това ще се отрази на външния ви вид.

Единственото, което имате нужда да носите със себе си, са озарена усмивка и сияйна кожа.

Всички страхотни уреди за красота може да разгледате тук.

Изградете Вашата рутина

Купете изгодно в комплект

Сет „Чао, пъпки!“

Original price was: 83,90 лв..Current price is: 79,00 лв..

Лифт система SHIMANI

Original price was: 195,00 лв..Current price is: 169,00 лв..

Сет за мазна и предразположена към пъпки кожа

Original price was: 133,00 лв..Current price is: 129,00 лв..