“Огледалце, огледалце от стената, каква е кожата ми след горещината?”

Лятото отмина и ни остави незабравими спомени, пигментни петна и лишена от всякаква влага кожа. Не му се сърдете, имаме достатъчно време през меката есен да се погрижим отново за кожата си, да я подхраним и обгрижим, така че отново да е мека, копринена и свежа.

 

 

Възстановете липидния баланс с безценни масла

През лятото кожата ни е подложена на слънце, въздух и вода. Тези три природно стихии изпиват и влагата, и защитния липиден слой, с който е покрита кожата.

Лицето се усеща като сухо и опънато, като пергамент, а бръчките около очите, между веждите и около устните, сякаш са се задълбочили.

Имате нужда да наситите кожата си отново с влага и масла, за да възстановите естествения баланс в кожата и да върнете еластичността й.

В нашия Cream of Life вложихме точно такива утоляващи жаждата на кожата съставки -масло от пшеничен зародиш, масло от шафран, масло от авокадо, кайсиеви ядки, макадамия, жожоба и още над 10 натурални подхранващи елемента.

Това е истинско пиршество за жадната кожа. Още с първите няколко нанасяния ще усетите кожата си по-пухкава и мека. Не се колебайте да нанасяте по няколко пъти на ден, ако кожата ви го иска. Така тя попълва отново запасите си, изчерпани през лятото.

 

Витамини за кожа

Като говорим за подхранване, нека добавим и ултра-възстановяващата нощна маска за лице Vitamin Recharge Mask. Тя действа активно докато вие си почивате, благодарение на витамините А, Е, H, F, които стимулират клетъчната регенерация. Невенът и линоловата киселина се борят с хиперпигментацията и хидратират в дълбочина.

Удобството на маската е, че я нанасяте вечерта на тънък слой и чак на сутринта я отмивате с рутинното измиване на лицето.

Бюти хак: може да я нанасяте и всяка вечер вместо нощен крем.

 

Инструмент за красота

Ефектът и на Cream of Life и на витаминената маска се увеличава няколко пъти, ако непосредствено след нанасянето направите активиращ масаж с ролер.

Неговите две въртящи се в противоположни посоки глави повдигат лицевия контур, подобряват кръвообращението, изглеждат бръчките и намаляват подпухналостта.

Кремът и маската ще попият по-добре в кожата, когато микроциркулацията е активна.

Само след два месеца редовна употреба на крема, маската и ролера, от огледалото ще ви отговори едно по-свежо, по-гладко и по-красиво лице.