СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако имате въпроси или предложения, не се колебайте да ни пишете през формата за контакт. Ще Ви отговорим при първа възможност.

Фирма:

„Шуут дъ пимпъл“ ООД

Телефон:

Адрес:

Работно време:

Понеделник-петък: 09:00-17:00 часа

Почивни дни: събота, неделя и
официални празници


    Защо сме различни?

    Магичните формули на SHIMANI са уникален бленд от български съставки като розово масло, розова вода, чист български колаген и патентовани чуждестранни съставки и масла.

    Продуктите на SHIMANI могат успешно да заместят голяма част от инвазивни процедури като мезотерапия, ботокс и поставяне на филъри. Българският колаген, който използваме, е с чистота 99,5%. За разлика от обикновения колаген, чиито молекули са твърде големи и остават на повърхността на кожата, молекулата на колагена на SHIMANI е малка, преминава през кожата и действа дълбочинно на молекулярно ниво за възстановяване структурата на кожата.

    По време на дестилация на водата пускаме класическа музика, тъй като вярваме, че положителните вибрации на мелодията се предават на молекулите на водата, а оттам и на продуктите ни. Когато едно нещо се прави с любов, старание и внимание към детайла, това се усеща и от клиентите ни.