Какво е Хелатен Комплекс и какви са ползите от желязото за кожата?

Основният слой на кожата е изграден от мрежа от колагенови влакна. Поради външни и вътрешни стресови фактори се образуват свободни радикали, които атакуват тези колагенови връзки и предизвикват свиването и слепването им, в резултат на което кожата става по-отпусната и започва образуването на бръчки.

Ние от SHIMANI разработихме иновативна формула с мощен Хелатен комплекс, която се бори със слепването на колагеновите връзки и предпазва кожата от стареене. Хелатният комплекс е формата, която се разпознава от организма и по-лесно се усвоява от него. Основната съставка в нашия комплекс е тривалентното желязо – единственият елемент, който има свойството да се свързва с колагеновите вериги и да предотвратява образуването на бръчки.

Свикнали сме да приемаме желязото под формата на хранителни продукти и добавки, защото то е един от най-важните минерали за организма. Ползите от него са многобройни – лекува анемия, премахва хронична умора, подобрява съня, повишава имунитета, засилва мускулите и др. Желязото и по-точно тривалентното, има безброй ползи за кожата, за които малко хора знаят:

  • Предотвратява появата на бръчки и фини линии
  • Повишава еластичността на кожата
  • Изравнява тена
  • Премахва сенки и торбички под очите

Включването на храни, богати на желязо, е изключително важно за организма и кожата. Нашата козметика със съдържание на желязо повлиява пряко на кожата и действа отвън на вътре, за да поддържа кожата млада и здрава. Комбинацията от двете запазва структурата на кожата и значително забавя признаците на стареене.

Формулата ни е разработвана в продължение на 3 години и е революционна в световния пазар за козметика. Запознайте се с нашите продукти, тествайте ги и сами ще се убедите в ефекта на желязото върху кожата!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

-36%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето потребителско преживяване в магазина. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да откажете, ако желаете